Inge van Poppel

Interieurarchitectuur

Reportage Gerealiseerd Project Inge van Poppel Interieurarchitectuur

in magazine Landelijk Wonen.

Zes maanden duurde de verbouwing van dit landhuis uit 1955. De buitenmuren zijn blijven staan, maar de rest is compleet gestript.

Hierdoor heb ik veel meer openheid gecreeerd, en is er verbondenheid ontstaan vanuit de woonkamer en woonkeuken met de tuin, die ook compleet opnieuw is aangelegd.

Ik heb voor deze metamorfose het totaal-interieurconcept mogen ontwerpen, ook alle maatwerk meubelen, de nieuwe En Suite kasten, maatwerk keuken, en de badkamer is naar mijn ontwerp in opdracht gefabriceerd.

Alle stappen in de te maken keuzes voor het complete interieur heb ik mogen begeleiden, geadviseerd bij het kiezen van alle kleuren en materialen , en het totaal-overzicht gehouden.


Aldus mijn opdrachtgever: "Alles is hier nieuw en dat het een geheel is geworden is helemaal aan Inge te danken. Zij heeft ons interieur naar een hoger plan getild.

Ik heb in mijn werkend leven veel gereisd, maar er is geen plek ter wereld waar ik nu liever ben dan hier".

Dat is toch het beste compliment dat je als interieurarchitect mag ontvangen van een opdrachtgever!

Reportage Inge van Poppel Interieurarchitectuur

in magazine Stijlvol Wonen

In de nieuwste editie van het woontijdschrift Stijlvol Wonen is een mooie reportage opgenomen van een door mij gerealiseerd project in de Betuwe!

Vanaf de eerste tekeningen was ik betrokken bij de verbouwing van deze monumentale dijkwoning met authentieke schuur. Een perfect moment, want zo kon ik meedenken over het totaalplaatje.

Van de indeling tot het verlichtingsplan alles is dan nog mogelijk.

In eerste instantie ging de aandacht vooral uit naar de oude schuur die verbouwd werd tot woonkeuken. Maar nog voordat die klaar was, heb ik ook de bestaande ruimtes mogen aanpakken, zoals de woonkamer, de gameroom, de home office, en de masterbedroom met walk in closet en royale badkamer.

Erg trots op het sfeervolle resultaat van het project, en de reportage!


Publicatie in exclusief Italiaans design koffietafel boek

"Flexform around the world, home at last".

Tijdens de Internationale Meubelbeurs "Salone del Mobile Milano" is dit inspirerende boek gepresenteerd, waarvan ik een eerste exemplaar op de stand van Flexorm heb mogen ontvangen.

Erg trots dat mijn project is geselecteerd als 1 van de mooiste interieurs van de 5 wereldcontinenten!
Magazine Eigen Huis & InterieurMagazine Eigen Huis & Interieur
Publicatie op website Carpetsign, fabrikant van speciale en maatwerk vloerkleden

Een project van mij is opgemerkt door Carpet Sign, en opgenomen op hun eigen website, met een mooie foto van de zithoek bij de haard, waarbij ik o.a. het door Roderick Vos ontworpen vloerkleed "Roadkill" heb toegepast.

Publicatie op website internationale ontwerper Tom Dixon

Een project van mij is opgemerkt door de Britse ontwerper Tom Dixon, en opgenomen op zijn eigen website, met een mooie foto van de eethoek waarbij ik de door hem ontworpen hanglampen "Melt" heb toegepast.

Publicatie op website Carpetsign, fabrikant van speciale en maatwerk vloerkleden

Een project van mij is opgemerkt door Carpet Sign, en opgenomen op hun eigen website en social media, met een mooie foto van de zithoek, waarbij ik o.a. het vloerkleed "Metropolis" heb toegepast.


Een eervolle plek van een project van mij , op de website bij "The most beautiful homes",

van het internationale designmeubelmerk Flexform.

Diverse foto's van het project zijn door Flexform opgenomen bij het onderwerp:

"From the best hotel chains, to the most exclusive restaurants, to the most prestigious private homes".

www.flexform.it/en/projects/residential/holland-0
Het project van mij dat onlangs met een mooie reportage in Stijlvol Wonen stond, is opgemerkt door het internationale meubelmerk Flexform.

Het project, met o.a. de Flexform Loungebank Groundpiece en de marmeren tafeltjes Gipsy, is opgenomen bij de  "Weekly Inspiration" op de Flexform facebook pagina.