Inge van Poppel

Interieurarchitectuur

Na mijn studie Architectonische Vormgeving aan de kunstacademie in Maastricht, heb ik de afgelopen 22 jaar tijdens mijn werk als interieurarchitect veel praktijkervaring opgebouwd van het ontwerpen van interieurs, kantoren, keukens, badkamers, enz. En daarbij de nodige productkennis opgebouwd van (interieur)architectuur, meubelcollecties, verlichting, maatwerk meubelen, raambekleding, stoffering, en vernieuwende (bouw)materialen.

Hierbij richt ik me op zowel particulieren als bedrijven.

Ook voor de aanschaf en/of gehele realisatie van uw complete interieur beschik ik over de juiste contacten om uw droominterieur werkelijkheid te maken.
VISIE

Het is een hele kunst om iemands persoonlijke eigenschappen, gemoedstoestanden woon- en werkwensen te vertalen naar plan voor een prettige leefomgeving. In de juiste stijl en met passende materialen. Het is iets heel persoonlijks. Elke keer weer een nieuwe uitdaging. Kunstenaars hebben hier altijd mee te maken. Ze creeëren in opdracht van anderen een werk, dat aan de wensen van de opdrachtgever moet voldoen. Maar de kunstenaar drukt altijd een stempel op het werk. Zijn/haar personal touch...

Een goed ontworpen woon- of werkomgeving vergt meer dan een doorvertaling van iemands leefwensen naar materialen en kleuren. Er zijn bijvoorbeeld inzichten nodig over hoe een ruimte gebruikt wordt of dient te gaan worden. Hoe het licht binnenkomt en wat qua constructie mogelijk is. Alles staat met elkaar in verbinding en verhoudt zich tot elkaar.

Mijn doel is het creëren van een sfeervol interieur dat de persoonlijkheid uitstraalt van de bewoners of gebruikers.

Doordat ik uw woonomgeving of werkomgeving laat passen als een warme deken, voelt u zich weer helemaal thuis in uw leef- en werkruimte.